Færøerne 2016

Færøerne

 

Klik på links herunder for at se breve fra turen

 

 

Rejsebrev 1

Efter en del forberedelse og klargøring af Glooscap, kunne Per og Rune lægge ud fra Brøndby havn fredag d. 1.7 kun en dag efter planen.

Fint vejr, vinden i syd vi sejlede agten for tværs fin fart op gennem sundet.

Da vinden var god valgte vi at sejle igennem, og skiftedes til at sove og være på vagt 4 timer ad gangen. Midt på dagen lørdag var det slut med at sejle agten for tværs med op til 8 knob, vinden løjede, og slog derefter om i vest.

Vi besluttede at gå til skagen efter en frisk vejrudsigt, og det skulle vise sig at være en god besluitning.

Ca 4 sm fra havnen knækkede styreviren mens vi var ved at tage sejl ned. Så var det ned og hente nødroret, og ind i en tæt pakket havn. På havnekontoret fik vi et telefon nr. og om aftenen havde vi en ny wire.

I dag Søndag har vi så fornøjet os med at skille agterkøje, og skifte wire, Alt til akkompagnement af en gudstjeneste over højtaler.( dog fredeligere end i går, hvor vi havde mindst 3 bands på) en gang. Nu er vi på vej op på havnekontoret og hente vejrudsigter, og ca.13,00 forventer vi afgang mod Kristiansand. Desværre er vinden gået i vest så det kan godt blive en lang tur. Næste opdatering når vi har internet igen. Men følg os på ”Marine Traffic.com” søg på MMSI nr. 219008639 eller Glooscap.

Der er desværre ingen billeder i denne omgang, da jeg har glemt at tage nogen undervejs.

Billeder af Skagen med tusindvis af turister kan sikkert findes på youtube eller facebook.

Copyright © All Rights Reserved